fbpx

Kατεβάζει ομάδα σε τουρνουά πάντελ ο Λεβαντόφσκι! (video)

Kατεβάζει ομάδα σε τουρνουά πάντελ ο Λεβαντόφσκι! (video)

Ο… πυρετός του πάντελ έχει πιάσει για τα καλά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να ανακοινώνει την παρουσία του στο προσεχές Hexagon Cup.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα είναι ο ιδιοκτήτης της RL9 Team, η οποία θα συμμετάσχει στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη.

Το Hexagon Cup θα απαρτίζεται από έξι ομάδες των τριών διδύμων έκαστη. Ένα ζευγάρι ανδρών, ένα γυναικών και ένα με “αστέρια του μέλλοντος”. Όλες οι ομάδες θα έχουν ως επικεφαλής τους επιφανή πρόσωπα από τον ευρύτερο αθλητικό χώρο και όχι μόνο.

Μάλιστα, θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ. Αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ ως prize money σε τουρνουά πάντελ, πίσω μόνο από το Paris Major του Premier Padel.

Η RL9 Team είναι η τρίτη ομάδα που εντάσσεται επισήμως για το Hexagon Cup. Την αρχή είχε κάνει η Hexagon Team (ομάδα franchise του τουρνουά), με τους Πακίτο Ναβάρο και Αλεχάνδρα Σαλαζάρ να ανακοινώνονται ως αγωνιζόμενοι από την πρώτη ημέρα.

Η Rafa Nadal Academy επίσης γνωστοποίησε τη συμμετοχή της στο τουρνουά, με την ελβετική ωρολογοποιία Richard Mille να προσφέρει χορηγική υποστήριξη.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Padel