fbpx

Mediterranean Cup 2022: “Χρυσός” ο Δημήτριος-Κωνσταντίνος Δρακιώτης στην Κύπρο

Mediterranean Cup 2022: “Χρυσός” ο Δημήτριος-Κωνσταντίνος Δρακιώτης στην Κύπρο

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτριος-Κωνσταντίνος Δρακιώτης, στους διεθνείς αγώνες τοξοβολίας του 6th Aphrodite Mediterranean Cup 2022που πραγματοποιήθηκαν στο ανοικτό στάδιο τοξοβολίας στην Πύλα της Κύπρου, το χρονικό διάστημα 03-05/11.

Ο Έλληνας αθλητής της τοξοβολίας στο Σύνθετο τόξο Ανδρών, κατάφερε να ξεπεράσει 4+1 εμπόδια (μιας και στον πρώτο γύρο είχε πρόκριση άνευ αγώνα), για να φτάσει την κορυφή στη διεθνή διοργάνωση της γειτονικής χώρας.

Στον 1ο γύρο, όπως προαναφέραμε, πέρασε με bye πρόκριση, ενώ στον αμέσως επόμενο γύρο κατάφερε να επικρατήσει του Χάρη Μουγιάννη με 146-133.

Στον 3ο γύρο κέρδισε στο… νήμα τον Αλεξάντερ Μεντβέντεφ με 141-139, για να περάσει στην τελευταία φάση της διοργάνωσης, όπου εκεί κέρδισε και τον Αθανάσιο Κωστόπουλο, με σκορ 147-144.

Στον τελικό, ο Έλληνας τοξοβόλος επιβλήθηκε του Σέρβου Όργκιεν Νετζελίκοβιτς, με σκορ 146-145, κατακτώντας πανάξια την πρώτη θέση, ενώ στον μικρό τελικό, τη νίκη πήρε ο Αλεξάντερ Βισεκρούνα με σκορ 142-140, απέναντι στον Αθάνασιο Κωστόπουλο.

Τα μετάλλια

1. Δρακιώτης Δημήτριος-Κωνσταντίνος
2. Νετζελίγκοβιτς Όργκιεν
3. Βισεκρούνα Αλεξάντερ
4. Κωστόπουλος Αθανάσιος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τοξοβολία