fbpx

Προ των πυλών το Ολυμπιακό τρίαθλο στην Ηγουμενίτσα

Προ των πυλών το Ολυμπιακό τρίαθλο στην Ηγουμενίτσα

Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του 7ου «Il porto triathlon », που θα λάβει χώρα την Κυριακή (25/09), στο Δρέπανο της Ηγουμενίτσας, το οποίο μάλιστα διοργανώνει η Ολυμπιακή της ακαδημία.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, η ζήτηση για το Ολυμπιακό τρίαθλο είναι αρκετά μεγάλη, μιας και οι συμμετοχές των αθλητών/ερασιτεχνών/επαγγελματιών αγγίζουν σε αριθμό τις 116.

Με μερικές εξ’ αυτών να ξεχωρίζουν ασφαλώς, όπως του Παναγιώτη Πολύζου, του Δημήτρη Λέκκου, αλλά και της Στεφανίας Πολυχρονιάδη.

Όσο για το πρόγραμμα του τριάθλου, αυτό θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 09:00 το πρωί με την Ολυμπιακή κατηγορία (1500μ. κολύμπι, 40χλμ ποδήλατο και 10χλμ τρέξιμο).

Ενώ 20 λεπτά αργότερα (09:20) θα ξεκινήσει το sprint (750μ. κολύμπι, 20χλμ ποδήλατο και 5χλμ τρέξιμο), αλλά και το super sprint (300μ. κολύμπι, 10χλμ ποδήλατο και 2χλμ τρέξιμο).

Οι απονομές των νικητών θα διεξαχθούν στη 13:00 το μεσημέρι, με την προσμονή όλων των συμμετεχόντων να είναι ιδιαίτερα μεγάλη, για την έναρξη του Ολυμπιακού τριάθλου.

Η προκήρυξη της Ολυμπιακής ακαδημίας Ηγουμενίτσας:

«Ο αθλητικός σύλλογος Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά αγώνες Τριάθλου, με ατομική συμμετοχή για άνδρες και γυναίκες, το Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, στην Ηγουμενίτσα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με αφετηρία και τερματισμό στο κέντρο της Ηγουμενίτσας (Πάνθεον)* και όπως αυτοί υπαγορεύονται από το σχετικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων τριάθλου, εν μέσω Covid 19. Τυχούσες νέες οδηγίες στο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα τηρηθούν αυστηρά από την οργανωτική επιτροπή και θα επιφέρουν τις αντίστοιχες αλλαγές στην οργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο