fbpx

Κασάδο: “Σκεφτόμαστε νέα πράγματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες”

Κασάδο: “Σκεφτόμαστε νέα πράγματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες”

Η καινοτομία και η δημιουργία νέων πραγμάτων ποτέ δεν σταματάει στο τρίαθλο. Στον απόηχο των Championship Finals, η πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου, Μαρισόλ Κασάδο, αποκάλυψε την μεγάλη ικανοποίησή της για την…. εξάπλωση του σπορ εντός του Ολυμπιακού προγράμματος με την προσθήκη της μεικτής σκυταλοδρομίας, ενώ δεν έκρυψε πως ο στόχος είναι να προστεθεί τουλάχιστον ένα ακόμη αγώνισμα μαζικής συμμετοχής, ενόψει των Αγώνων του 2028 στο Λος Άντζελες.

“Νομίζω πως ήδη έχουμε αρκετά Παραολυμπιακά αγωνίσματα, αλλά θα προσθέσουμε και άλλα. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν μεγάλη η χαρά μας με το νέο αγώνισμα της μεικτής σκυταλοδρομίας. Ο κόσμος πραγματικά το λάτρεψε.

Σκεφτόμαστε κάποια πράγματα για το Λος Άντζελες (το 2028). Το Παρίσι (2024) είναι κοντά, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Λος Άντζελες με ένα γιγαντιαίας συμμετοχής αγώνισμα, παρόμοιο με τον μαραθώνιο στους δρόμους του Παρισιού.

Έχουμε κάποιες ιδέες. Ίσως να είναι ένα αγώνισμα τριάθλου ανώμαλου δρόμου ή κάτι παρόμοιο. Κάτι που να μπορεί σε κάποιες τοποθεσίες να ταιριάξει σωστά”, ανέφερε στις δηλώσεις της η Κασάδο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο