fbpx

Αστλ: “Πρέπει να βελτιωθώ στην κολύμβηση”

Αστλ: “Πρέπει να βελτιωθώ στην κολύμβηση”

Με το 2022 να φτάνει στο φινάλε του, η Ρουθ Ασλτ έκανε μία μικρή επισκόπηση της φετινής της παρουσίας στο τρίαθλο και, καλούμενη να κάνει μία εκτίμηση για το τι θα ήθελε να αλλάξει, ανέφερε πως θα επιθυμεί από τη νέα χρονιά να βελτιώσει τις επιδόσεις της στην κολύμβηση.

Η 33χρονη Βρετανίδα, που έχει εξασφαλίσει συμμετοχή και στο IRONMAN World Championship του 2023, στάθηκε σε αυτό το κομμάτι, εξηγώντας το μειονέκτημα που της επιφέρουν οι μέτριοι χρόνοι στην κολύμβηση και υπογραμμίζοντας πως λόγω της αύξηση του ανταγωνισμού πλέον το περιθώριο για μειονεκτήματα στενεύει.

“Τα βασικά που κρατάω από αυτή τη χρονιά είναι πως πρέπει να συγκεντρωθώ περισσότερο στην κολύμβησή μου, ώστε να μην χρειάζεται να δαπανώ δυνάμεις για να φτάσω μετά στο ποδήλατο τις προπορευόμενες. Μην ξεχνάμε πως τα συνολικά στάνταρντ στο τρίαθλο συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

O PTO (Professional Triathletes Organazation) είχε τεράστια συμβολή στην αύξηση των ευκαιριών για όλους τους αθλητές, προσφέροντας έτσι πολύ συχνότερα ανταγωνιστικές κούρσες”, ανέφερε η Αστλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο