fbpx

Γιόργκενσεν: “Η επιστροφή μου ήταν αρχικά ιδέα του συζύγου μου”

Γιόργκενσεν: “Η επιστροφή μου ήταν αρχικά ιδέα του συζύγου μου”

Το… παρασκήνιο για το πώς αποφάσισε να επιστρέψει στο τρίαθλο αποκάλυψε η Γκουέν Γιόργκενσεν. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 είχε απομακρυνθεί από το τρίαθλο το φθινόπωρο του 2017 για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο τρέξιμο, τώρα όμως ανακοίνωσε πως επιστρέφει, με στόχο να αγωνιστεί στη μεικτή σκυταλοδρομία στους Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Όπως αποκάλυψε η Γιόργκενσεν, η ιδέα της επιστροφής έπεσε στο τραπέζι από τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ήταν μία κουβέντα που ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή και έκτοτε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ μπήκαν στη θέση τους.

“Όλα άρχισαν όταν ήμουν έγκυος και ο Πατ (σύζυγος της Γιοργκενσεν) το ανέφερε ως θέμα. Ήξερε πως ήθελα μία ημέρα να επιστρέψω για τη σκυταλοδρομία. Το είχα πει πως κάποια ημέρα θα επέστρεφα, αλλά θα το έκανα μόνο για τη σκυταλοδρομία και εκείνος φυσικά το θυμόταν.

Νομίζω πως ήταν πολύ καλή χρονική συγκυρία. Με γνωρίζει πολύ καλά, καλύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο και τον εμπιστεύομαι. Εκείνος το ανέδειξε ως ζήτημα όσο ήμουν έγκυος και μάλιστα δοκιμάσαμε κολύμβηση στην πισίνα για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμουν.

Παρά την εγκυμοσύνη, βελτιώθηκα στην κολύμβηση. Έλεγα στον εαυτό μου πως αυτό είναι καλό, αλλά ακόμη σημαντικότερο είναι πως το διασκεδάζω. Δεν είναι κάτι που με καταπιέζει, ένα συναίσθημα το οποίο όταν το βίωσα ήταν ο βασικότερος λόγος που με ανάγκασε να σταματήσω το τρίαθλο”, ανέφερε η Γιόργκενσεν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο