fbpx

PTO: Βρέθηκαν οι πόροι για τη δημιουργία και δεύτερης κατηγορίας

PTO: Βρέθηκαν οι πόροι για τη δημιουργία και δεύτερης κατηγορίας

Ο οργανισμός επαγγελματιών τριαθλητών, η PTO, ανακοίνωσε σήμερα την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων για τη δημιουργία και δεύτερης κατηγορίας χάρη στην συνεργασία με τo fund Divergment Investments. Άλλοι επενδυτές είναι ο σερ Μάικλ Μόριτζ, που έχει και το πλειοψηφικό μερίδιο, όπως επίσης και η Warner Bros. Discovery.

H επένδυση άρχισε φέτος και μέσα στις πρώτες ημέρες του 2023 το PTO Tour θα ανακοινώσει το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες των αγώνων παρέχοντας ξανά συναρπαστικές ευκαιρίες και για τους ερασιτέχνες χάρη στους αγώνες που θα χωρίζονται σε ηλικιακά γκρουπ και θα διεξάγοντα στα ίδια μέρη με εκείνα που θα αγωνίζονται οι επαγγελματίες.

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την προσθήκη των νέων στρατηγικών επενδυτών μας, της Divergent Investments μαζί με την Warner Bros. Discovery και την συνεχιζόμενη στήριξη από τον Σερ Μάικλ Μόριτζ και την Eckuity. Η δημιουργία της δεύτερης κατηγορίας αποτελεί δείγμα προόδου του PTO Tour και των αθλητών μας φέτος. Αισθανόμαστε τιμή που η Divergent διάλεξε την PTO για την πρώτη της επένδυση αναγνωρίζοντας τη μοναδική ευκαιρία να γίνει συνιδιοκτήτρια ενός αθλήματος με τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο», είπε ο CEO της PTO, Σαμ Ρενούφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο