fbpx

Κασάδο: “Η Αυστραλία έχει γίνει συνώνυμο του τριάθλου”

Κασάδο: “Η Αυστραλία έχει γίνει συνώνυμο του τριάθλου”

Με τον πιο θερμό τρόπο υποδέχθηκε η Μαρισόλ Κασάδο την εξασφάλιση της πόλης Τάουνσβιλ της Αυστραλίας ως οικοδέσποινας για το World Triathlon Multisport Championships του 2024. Η πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου (World Triathlon) μίλησε για τα καλύτερα λόγια συνολικά για την Αυστραλία, δίνονται ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός πως έχει φιλοξενήσει πλήθος σπουδαίων αγώνων τριάθλου τα τελευταία χρόνια, έχοντας εξελιχθεί σε έναν πάντοτε φιλόξενο οικοδεσπότη για το σπορ και τους αθλητές του.

“Το Multisport Championships είναι μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις του προγράμματός μας και έχει αποδείξει πως αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό του σπορ του τριάθλου με τους προορισμούς που θα ήθελαν να επισκεφθούν οι αθλητές, έχοντας μάλιστα μαζί φίλους και οικογένεια. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτή τη διοργάνωση στην Αυστραλία. Είναι μία χώρα με σπουδαία ιστορία στη φιλοξενία διοργανώσεων της World Triathlon, του υψηλότερου επιπέδου.

Τα τελευταία χρόνια η Αυστραλία έχει γίνει συνώνυμο του τριάθλου και των διαφόρων ποικιλιών του. Έχει αποδειχθεί πως είναι ένας θαυμάσιος οικοδεσπότης για την οικογένεια του τριάθλου, προσφέροντας αξιομνημόνευτες στιγμές και σπουδαίους πρωταθλητές. Φιλοξένησε αγώνες που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την τελική έκβαση μία σεζόν. Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα πάμε στο Τάουνσβιλ το 2023 και είμαι πεπεισμένη πως αυτή η χρονιά θα αποτελέσει μία πραγματική γιορτή για το άθλημά μας”, ανέφερε η Κασάδο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο