fbpx

Γιόργκενσεν: “Δεν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα στη Νέα Ζηλανδία”

Γιόργκενσεν: “Δεν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα στη Νέα Ζηλανδία”

Περισσότερα πράγματα είχε θέσει ως απαιτούμενα στον εαυτό της, συγκριτικά με όσα τελικά πέτυχε, η Γκουέν Γιόργκενσεν, στον πρώτο αγώνα του World Triathlon Cup του 2023. Η Αμερικανίδα, χρυσή Ολυμπιονίκης το 2016 και δύο φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, κατέλαβε την 14η θέση στον αγώνα που έγινε στο Νιού Πλίμουθ της Νέας Ζηλανδίας, αποτέλεσμα που δεν της αρκεί. Η ίδια μάλιστα στάθηκε στο πολυέξοδο ταξίδι μαζί με όλη της την οικογένεια από τις ΗΠΑ στην χώρα της Ωκεανίας, περιγράφοντας τι συνέβη στο κρίσιμο ποδηλατικό σκέλος.

“Ήρθα εδώ για να βγάλω μία καλή επίδοση. Ήταν μία μεγάλη επένδυση το να φέρω όλη την οικογένειά μου εδώ, οπότε δεν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Έκανα, πάντως, ό,τι καλύτερο μπορούσα. Είχαμε προπονηθεί πολύ καλά εδώ και χαίρομαι που καταφέραμε να έρθουμε ως οικογένεια σε αυτό το μέρος, κάνοντας αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Όταν ανέβηκα στο ποδήλατο πάλεψα πολύ σκληρά και στον δεύτερο γύρο σχεδόν μπήκα στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Έκανα την επίθεσή μου στον λόγο, αλλά υπήρχε μία απότομη στροφή εκεί, αμέσως μετά την οποία όλοι επιτάχυναν, εγώ δεν είχα καθόλου διαθέσιμη ενέργεια. Τα έδωσα όλα σε εκείνο τον γύρο του ποδηλάτου και ήταν απογοητευτικό που δεν μπόρεσα να μπω στην ομάδα των πρωτοπόρων”, ανέφερε ο Γιόργκενσεν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο