fbpx

3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: «Χάλκινος» ο Παπαδημητρίου στο Ηράκλειο

3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: «Χάλκινος» ο Παπαδημητρίου στο Ηράκλειο

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Νικόλας Παπαδημητρίου στο τρίαθλο των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στο Ηράκλειο της Κρήτης, το οποίο περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης και συνδυάζει τρέξιμο, κολύμβηση και σκοποβολή.

Ο γιος του παλαίμαχου πρωταθλητή Ελλάδας στη σφύρα, Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και στα τρία αγωνίσματα, και έφερε το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα ως τώρα.

Στην πρώτη θέση με χρόνο 17:16:06 έφτασε ο 21χρονος Ιταλός, Εμανουέλε Τρομπόνι, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Πορτογάλος Ντουάρτε Ταλέιγκο, με χρόνο 17:31:06. Ο Νικόλας ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του σε χρόνο 17:36:2 (+19.6), ενώ με τα “γαλανόλευκα” αγωνίστηκαν επίσης ο Δημήτρης Δραζίνος και ο Φίλιππος Σεχίδης, που εγκατέλειψαν στον 3ο γύρο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να κερδίσω κάποιο μετάλλιο. Δεν περίμενα να έχω τόση σταθερότητα στην σκοποβολή λόγω του δυνατού αέρα, αλλά αφού τα κατάφερα στις βολές μπόρεσα να βγάλω καλά και τα υπόλοιπα δύο αγωνίσματα», είπε ο νεαρός πρωταθλητής μετά την κατάκτηση του μεταλλίου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο