fbpx

Ο.Φ.Η-Παναθηναϊκός 0-3, Κώστας Παλαιοκώστας «Έχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια»

Ο.Φ.Η-Παναθηναϊκός 0-3, Κώστας Παλαιοκώστας «Έχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια»

Τη πεποίθηση πως ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια και πως το μέλημα της διοίκησης είναι η παραμονή αλλά των προπονητών να αποδίδει καλά η ομάδα, εξέφρασε ο προπονητής των Κρητικών, Κώστας Παλαιοκώστας, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Για τον αγώνα δήλωσε πως: «Βγάλαμε ωραία πράγματα στο πρώτο σετ, ήμασταν καλοί στο μπρέικ πόιντ, δηλαδή στον πόντο από σέρβις και όχι στο παιχνίδι ανάπτυξης. Ίσως ζητάμε πολλά από τον Μπαρντακτζιάν, είναι ένα παιδί 19 ετών. Την Πέμπτη μας ήρθε ένα μέιλ να κάνουμε τεστ, τελικά ήταν για καλό, γιατί βγήκαν δυο απουσίες, ο διαγώνιος και ο πασαδόρος, που είναι σημαντικές για μας. Είμαι ευχαριστημένος από κάποια σημεία στο μπλοκ άμυνα και δυσαρεστημένος στην διαχείριση των πόντων των ακραίων πάνω στο φιλέ. Τους παίζουμε πολύ καλύτερα αυτούς τους πόντους. Σήμερα βιαζόμασταν. Προσπαθούσαμε να κάνουμε χτυπήματα γωνίας, ενώ εμείς θέλαμε χτυπήματα βάθους», τόνισε.

Για το μέλλον της ομάδας και τους στόχους της ανέφερε: «Στον δεύτερο χρόνο που είμαι εδώ, δεν έχω ξαναδεί τόσο ωραία ατμόσφαιρα. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε. Έχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Αν είχαμε τον διαγώνιο και τον πασαδόρο σήμερα, θα ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα σετ. Η συνέχεια είναι το παιχνίδι με την Κηφισιά. Είμαστε κοντά και θα πάμε για τη νίκη. Ο στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή φέτος, αλλά ο στόχος του προπονητή είναι να παίζουμε σωστά και στα όρια για να μπούμε στην εξάδα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ