fbpx

Άθλος Ορεστιάδας: Με δυνατό ρόστερ και νέο προπονητή τη νέα χρονιά

Άθλος Ορεστιάδας: Με δυνατό ρόστερ και νέο προπονητή τη νέα χρονιά

Έπειτα από τρία φιλικά επί ρουμανικού εδάφους ο Άθλος Ορεστιάδας μετρά αντίστροφα για την πρώτη του φετινή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της Ορεστιάδας.  

Από την Παρασκευή (20/10) και μέχρι την Κυριακή (22/10) στο νέο κλειστό γυμναστήριο “Ν. Σαμαράς” οι αθλητές του νέου προπονητή, Κριστιάν Τσιτιγκόϊ, ρίχνονται στην μάχη της διάκρισης του φετινού League Cup με τον σύλλογό να φιλοξενεί για πρώτη φορά προκριματικό όμιλο του θεσμού.

Πέρα από το γόητρο και την προσπάθεια για την κατάκτησης των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι εν λόγω αναμετρήσεις θα αποτελέσουν και το τελευταίο δυνατό τεστ του Άθλου, ενόψει της πρεμιέρας της Volley League 2023-2024 στις 28 Οκτωβρίου, στην Καλαμάτα.

Την περσινή σεζόν ο Άθλος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της του League Cup, το ίδιο και στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ κατέκτησε την 8η θέση στο πρωτάθλημα.

Τη φετινή σεζόν έχει φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με αρκετές προσθήκες, ώστε να αποφύγει να παίξει στα play-out και να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Στον Άθλο παρέμειναν από το περσινό ρόστερ οι Θανάσης Σπανός, Γιάννης Τσολακίδης, Βαγγέλης Διαμαντίδης, Βασίλης Μποζίδης, Δημήτρης Γκαμπράνας και Παναγιώτης Μποζίδης.

Όσον αφορά τις μεταγραφές η ομάδα της Ορεστιάδας έκανε εξαιρετική δουλειά στους ξένους ντύνοντας στα “κόκκινα” τους Τόμας Σόρα, Αντρέι Ρίστιτς, Έντουαρντ Ράμος Πέρεθ, Μοχάμαντ Ρέζα Μπέικ και Ρενάν Μπουιάτι.

Από τους Έλληνες πρόσθεσε τους Νίκο Αλεξάκη, Θοδωρή Κωνσταντινίδη και Σωτήρη Συναδινό.

Το ρόστερ του Άθλου τη σεζόν 2023/24:
Πασαδόροι: Τόμας Σόρα, Παναγιώτης Μποζίδης
Ακραίοι: Μοχάμαντ Ρέζα Μπέικ, Αντρέι Ρίστιτς, Βαγγέλης Διαμαντίδης, Βασίλης Μποζίδης
Κεντρικοί: Νίκος Αλεξάκης, Έντουαρντ Ράμος Πέρεθ, Δημήτρης Γκαμπράνας, Θοδωρής Κωνσταντινίδης
Διαγώνιοι: Ρενάν Μπουιάτι, Γιάννης Τσολακίδης
Λίμπερο: Θανάσης Σπανός, Σωτήρης Συναδινός

Προπονητής: Κριστιάν Τσιτιγκόϊ
Βοηθός Προπονητή: Γιώργος Τσακπίνης
Στατιστικολόγος: Ιπποκράτης Δήμητσας
Γυμναστής: Παναγιώτης Κετενλής
Φροντιστής: Κωνσταντίνος Διαμαντίδης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ