fbpx

Επίσκεψη της ΕΟΠΕ στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού

Επίσκεψη της ΕΟΠΕ στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού

Η ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης), θέλοντας να συνεχίσει τις κοινωνικές της δράσεις και με το σύνθημα «Η μουσική και ο αθλητισμός ελευθερώνουν», επισκέφθηκε για 4η φορά μαζί με αθλήτριες της Εθνικής γυναικών, της Άρτεμις Κορυδαλλού, του Πορφύρα και του Αιγάλεω το σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, εκεί όπου στεγάζονται οι γυναίκες κρατούμενες και έπαιξαν βόλεϊ.

Μετά την πρώτη επίσκεψη το 2018, οι κρατούμενες είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να γίνεται συστηματικά η συγκεκριμένη δράση και γι’ αυτό το λόγο η Ομοσπονδία, σε συνεργασία πάντα με τη διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος, κα. Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, βρέθηκε ξανά στο Κορυδαλλό, την Κυριακή 18/12 στον προαύλιο χώρο των φυλακών, και έπαιξε βόλεϊ μοιράζοντας χαμόγελα και δώρα.

Την μία ομάδα αποτελούσε η κεντρική της Εθνικής και του Αιγάλεω Ιλιόνη Κελεσίδη, οι Σοφία Παπαδοπούλου, Μαρία Μιχαηλίδη, Δήμητρα Καλλιντεράκη, Ειρήνη Ζαγαλίκη και Κωνσταντίνα Λουκά από την Άρτεμις Κορυδαλλού και οι Αναστασία Ποντικάκη, Ελευθερία Ιωαννίδου από τον Πορφύρα. Αντίπαλες τους ήταν οι κρατούμενες, οι οποίες προπονούνται συστηματικά στη πετοσφαίριση στο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδο στον προαύλιο χώρο.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες παιχνιδιού, ακολούθησε μουσική εκδήλωση με τον καλλιτέχνη Κυριάκο Κυανό, που αποδέχθηκε με χαρά τη πρόσκληση της ΕΟΠΕ και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου Λευτέρη Κογκαλίδη, που οργάνωσε το όλο εγχείρημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ