fbpx

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Βγάλαμε αντίδραση και βελτιωθήκαμε στην άμυνα – Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Βγάλαμε αντίδραση και βελτιωθήκαμε στην άμυνα – Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Με 3-1 σετ (25-19, 21-25, 25-21, 25-20) επικράτησε ο Ολυμπιακός του Άθλου Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών, και διατηρεί μία απόστασης πέντε βαθμών από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στο ότι οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση όταν έπρεπε, στον παράγοντα της κούρασης, αλλά και στο ότι το σημαντικό ήταν και είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης.

«Το σημαντικότερο είναι, ότι αντιδράσαμε και βελτιωθήκαμε στην άμυνα, από το break point των αντιπάλων», είπε αρχικά ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Παίξαμε καλύτερα σε αυτό τον τομέα και αυτό ήταν που βελτίωσε το παιχνίδι μας, δεν θέλω να πω δικαιολογίες, αλλά ύστερα από ένα μεγάλο παιχνίδι και ένα κουραστικό ταξίδι, είναι εύκολο να χάσεις τη συγκέντρωση σου και να χάσεις την υψηλή απόδοση σου. Αυτό που κρατάμε, είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς, που τους θέλαμε πάρα πολύ για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ