fbpx

Νίκος Παπαγγελόπουλος: «Φάνηκε πως όλοι οι παίκτες του πάγκου είναι έτοιμοι και ετοιμοπόλεμοι» (vid)

Νίκος Παπαγγελόπουλος: «Φάνηκε πως όλοι οι παίκτες του πάγκου είναι έτοιμοι και ετοιμοπόλεμοι» (vid)

Τη νίκη με 3-1 σετ (25-19, 21-25, 25-21, 25-20) πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας στο Μελίνα Μερκούρη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών, που τον φέρνει στο +5 από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο κεντρικός των “ερυθρολεύκων”, Νίκος Παπαγγελόπουλος μίλησε για τον σημερινό αγώνα, για τη δουλειά που κάνουν τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του, αλλά και για τη συμμετοχή όλων στο τάραφλεξ, που είναι απαραίτητη για τα θετικά αποτελέσματα, στο επιβαρυμένο πρόγραμμα αγώνων, για όλες τις διοργανώσεις.

«Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα. Είχαμε ταξίδια και πολλούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προετοιμαστήκαμε λίγο για αυτό το ματς αλλά δείξαμε το καλό μας πρόσωπο ανά διαστήματα», είπε αρχικά ο Νίκος Παπαγγελόπουλο.

«Το καλό είναι πως φάνηκε πως όλοι οι παίκτες του πάγκου είναι πανέτοιμοι και ετοιμοπόλεμοι να προσφέρουμε. Το στοιχείο της ομάδας είναι ο αγωνιστικός εγωισμός και το πάθος και αυτό γίνεται μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις και μας βγαίνει στο γήπεδο και για αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ