fbpx

CEV Cup: Η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά

CEV Cup: Η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του CEV Cup έκανε ο Ολυμπιακός χθες το απόγευμα της Τετάρτης (01/02), καθώς επικράτησε της Ντούκλα Λίμπερετς με 3-0 σετ, στο Μελίνα Μερκούρη.

Πλέον, οι “ερυθρόλευκες” χρειάζονται την κατάκτηση δύο σετ στον επαναληπτικό της Τσεχίας σε μία εβδομάδα, για να προκριθούν και μαθηματικά στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, στην οποία θα προστεθούν και 4 ομάδες από το Champions League, απ’ όπου προκύπτει και ο αντίπαλος της Ελληνικής ομάδας.

Με βάση την εικόνα της βαθμολογίας αλλά και του προγράμματος στο Champions League, η Φενερμπαχτσέ θα παραμείνει στη διοργάνωση, η χειρότερη τρίτη θα είναι είτε η Μιλούζ, είτε η Βάσας του Αθανασόπουλου, ενώ η Πότσδαμ θα είναι η πρώτη καλύτερη.

Οπότε, για τις Πειραιώτισσες μένουν οι δύο Ρουμάνικες ομάδες, η Άλμπα και η Ταργκοβίτσε, με πιο πιθανή αντίπαλη την πρώτη, ομάδα που αγωνιζόταν πέρυσι η Όλγα Στράντζαλη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα είναι σίγουρα δύσκολη στην προκειμένη φάση, μιας και η δυναμικότητα των ομάδων του Champions League είναι εμφανώς καλύτερη από των ομάδων του CEV Cup, όμως με βάση την αγωνιστική εικόνα των “ερυθρόλευκων” στα τελευταία παιχνίδια μπορούν σίγουρα να βάλουν δύσκολα σε κάθε αντίπαλο.

Οι βαθμολογίες και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στο Champions League:

Α όμιλος
3. Mιλούζ 1-4 3
4. Βάσας 0-4 1

Τελευταία αγωνιστική: Μιλούζ-Βάσας

Β όμιλος
3. Άλμπα 1-4 4
4. Ντίνπρο 1-4 2

Τελευταία αγωνιστική: Άλμπα- Ντνίπρο

Γ όμιλος
3. Πότσδαμ 2-3 4
4. Ερυθρός Αστέρας 0-4 1

Τελευταία αγωνιστική: Πότσδαμ-Ερυθρός Αστέρας

Δ όμιλος
3. Φενέρ Μπαχτσέ 2-2 7
4. Τενερίφη 0-4 0

Τελευταία αγωνιστική: Τενερίφη-Φενέρ Μπαχτσέ

Ε όμιλος
3. Ταργκοβίτσε 1-3 5
4. Μαρίτσα 0-4 0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ