fbpx

Απέναντι στην Ταργκοβίτσε ο Ολυμπιακός στους “8” του CEV Cup

Απέναντι στην Ταργκοβίτσε ο Ολυμπιακός στους “8” του CEV Cup

Κόντρα στην αρκετά δύσκολη Ταργκοβίτσε θα τεθεί ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο των προημιτελικών του CEV Cup, μετά την πρόκριση των “ερυθρόλευκων” απέναντι στη Ντούκλα Λίμπερετς με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Η ομάδα από τη Ρουμανία, της οποίας παίκτρια ήταν και η Τζίνα Λαμπορύση, ήταν η καλύτερη τρίτη του Champions League, και θα βρεθεί στο δρόμο των αθλητριών του Λορένζο Μιτσέλι, με φόντο μία θέση στην τελική 4αδα της διοργάνωσης.

Η Ταργκοβίτσε αποτελείται από δυο Βελγίδες πασαδόρους, τις Βαν Ντερ Βίβεν και Ιοάνα Καλότα, την Καναδή Ρομπιτάιλε, τις Σέρβες Άννα Μπιέλιτσα (διαγώνια) και Γιοβάνα Μιροσάβλιεβιτς, την Βουλγάρα κεντρική Μίρα Τοντόροβα και την Κροάτισα λίμπερο Νικολίνα Μποζίγεβιτς.

Οι υπόλοιπες είναι Ρουμάνες διεθνείς φυσικά, κάτι που φανερώνει πόσο δύσκολη θα είναι η δοκιμασία της Ελληνικής ομάδας στους “8” του θεσμού. Η Ρουμανική ομάδα, για να φτάσει ως εδώ, έκανε δύο νίκες στον όμιλο της με 3-0, 3-0 επί της Πλόβντιβ , έχασε 3-0, 3-0 από την Εζατζίμπασι, και 3-2, 3-2 από την πολωνική Πόλις Κέμις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ