fbpx

Εξασφάλισε την πρόκριση στους “8” του CEV Cup ο Ολυμπιακός

Εξασφάλισε την πρόκριση στους “8” του CEV Cup ο Ολυμπιακός

Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του CEV Cup εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός, αφού κατέκτησε τα πρώτα δύο σετ του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Ντούκλα Λίμπερετς, και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την καλύτερη τρίτη του Champions League.

Οι “ερυθρόλευκες”, παρά το νωθρό τους ξεκίνημα στην αναμέτρηση, μιας και βρέθηκαν να χάνουν με 6 πόντους (12-6), ανέβασαν στροφές, μείωσαν τη διαφορά, και προς το τέλος κατάφεραν να προσπεράσουν, έχοντας ως βασικό τους όπλο τα καλά μπλοκ άουτ, αλλά και την αυξημένη πίεση στην αντίπαλη υποδοχή (22-25).

Στο 2ο σετ, εξαρχής οι Πειραιώτισσες μπήκαν πιο δυνατά στο τάραφλεξ, διατηρώντας μια μικρή διαφορά υπέρ τους (6-10, 11-13). Στη συνέχεια, οι γηπεδούχες κατάφεραν να μειώσουν αισθητά, ενώ προς το φινάλε κατάφεραν και να προσπεράσουν, διεκδικώντας επί ίσοις όροις το 2ο σκέλος του ματς.

Η Σάλας όμως, βγήκε μπροστά, και με τις καθοριστικές επιθέσεις της, έβαψε ερυθρόλευκο και το δεύτερο σετ, κλειδώνοντας από νωρίς την πρόκριση για την τελική 8αδα.

Στο 3ο σετ, γηπεδούχος ομάδα ήλεγχε περισσότερο το ματς, μιας και οι παίκτριες του Λορέντζο Μιτσέλι κατέβασαν την ένταση του αγώνα, και έκαναν περισσότερο διαχείριση.

Τα σετ: 22-25, 23-25, 25-20, (σε εξέλιξη)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ