fbpx

Λορέντζο Μιτσέλι: «Βγάλαμε ποιότητα και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα»

Λορέντζο Μιτσέλι: «Βγάλαμε ποιότητα και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα»

Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Ολυμπιακός επί της Ντούκλα Λίμπερετς, καθώς της επικράτησε με 1-3 σετ και στην έδρα της, και εξασφάλισε την παρουσία του στους “8” του CEV Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την δυνατή και υπολογίσιμη Ταργκοβίτσε από τη Ρουμανία.

Οι “ερυθρόλευκες” σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του, Λορέντζο Μιτσέλι, έπαιξαν για τη νίκη, ώστε να την αφιερώσουν στα θύματα της Θύρας 7, μιας και είναι ιδιαίτερη μέρα για το σύλλογο. Επίσης μίλησε και για την πίεση των αντιπάλων, αλλά έκανε λόγο για οργάνωση και ποιότητα από πλευράς των αθλητριών του, κάτι που τους έδωσε την πρόκριση.

«Αρχικά, η νίκη αυτή και η πρόκριση είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε και για αυτό!», είπε αρχικά ο Λορέντζο Μιτσέλι.

«Εξαιρετική εμφάνιση κάτω από δύσκολες συνθήκες, γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ… πεινασμένος μετά την ήττα του στον τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημα τους. Προσπάθησαν να μας πιέσουν πολύ με το σερβίς, αλλά όταν οργανωθήκαμε, βγάλαμε περισσότερη ποιότητα και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Συγχαρητήρια. Είμαστε η γυναικεία ομάδα που εκπροσωπεί το ελληνικό βόλεϊ στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ