fbpx

Η CEV έστειλε λανθασμένα τον Ολυμπιακό στη Γερμανική Πότσδαμ – Διόρθωσε μετά από παρέμβαση του Νίκου Κατσιούρα (pics)

Η CEV έστειλε λανθασμένα τον Ολυμπιακό στη Γερμανική Πότσδαμ – Διόρθωσε μετά από παρέμβαση του Νίκου Κατσιούρα (pics)

Άλλαξε (κατά λάθος) τον προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους “8” του CEV Cup η διοργανώτρια αρχή, αφού αντί να διασταυρώσει τις “ερυθρόλευκες” με την Ταργκοβίτσε, τις έστειλε με την Γερμανική Πότσδαμ.

Το πρωί της Πέμπτης (09/02) το CEV.lu, το επίσημο site της διοργάνωσης, ανάρτησε τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης, τα οποία ήταν γνωστά από χθες, μετά το πέρας των αγώνων της προγενέστερης φάσης, κατά την οποία ο Ολυμπιακός προκρίθηκε επί της Ντούκλα Λίμπερετς με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Οι Πειραιώτισσες, με βάση και τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων στους αγώνες του Champions League, θα αντιμετωπίσουν τη Ρουμανική Ταργκοβίτσε, μιας και αυτή ήταν η καλύτερη τρίτη, λόγω των νικών της στο θεσμό.

Η διοργανώτρια αρχή φαίνεται να ξέχασε την εξέλιξη των αγώνων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και χωρίς να υπολογίσει τις νίκες, έστειλε αρχικά την Γερμανική ομάδα στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Το ζήτημα όμως διορθώθηκε, έπειτα από τηλεφωνική παρέμβαση του μάνατζερ της Ελληνικής ομάδας, Νίκου Κατσιούρα, ο οποίος ζήτησε τις απαιτούμενες εξηγήσεις για τα όσα ανάρτησε το επίσημο site, τα οποία φυσικά και κατέβασε, για να ανεβάσει λίγο αργότερα τις σωστές διασταυρώσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ