fbpx

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είχαμε στοιχεία που ήταν καλύτερα απ’ ό,τι παίζουμε συνήθως» (vid)

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είχαμε στοιχεία που ήταν καλύτερα απ’ ό,τι παίζουμε συνήθως» (vid)

Εντυπωσιακή εκτός εδρας επικράτηση για τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ, καθώς κέρδισε με 0-3 σετ τη Μακάμπι στη «Shlomo Group Arena», στο πλαίσιο του πρώτου χρονικά τελικού του Challenge Cup, και έκανε τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ενόψει της ρεβάνς στο ΣΕΦ.

Απόλυτα ευχαριστημένος με τους παίκτες του έμεινε και ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, που ανέφερε σε ποια σημεία υπερτερούσε η ομάδα του, ενώ μίλησε για το πόσο σπουδαία θα είναι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου.

Παράλληλα, μίλησε και για την πρόσφατη τραγωδία της χώρας μας, έπειτα από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

«Είχαμε κάποια καλά στοιχεία. Σερβίραμε καλά, ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Είχαμε στοιχεία που ήταν καλύτερα απ’ ό,τι παίζουμε συνήθως. Οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλα τα τρόπαια είναι σημαντικά, αλλά έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο που είναι το πιο σημαντικό από αυτά που κυνηγάμε», είπε αρχικά ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι και πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλω να πω σχετικά με την τραγωδία στην Ελλάδα, λυπάμαι και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο ΣΕΦ, γιατί θα είναι πολύς κόσμος και περιμένουμε να πιέσει τον αντίπαλο ώστε να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τον τίτλο».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMy8wNS8yMS8wMl8xNF82NDA1MDM1NmFhYjQwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M30S”,”uploadDate”:”2023-03-05T21:01:56.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cqyr2zrt8f7t”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ