fbpx

Final-4 Γυναικών: Χωρίς προβλήματα οι προπονήσεις των ομάδων στην Άρτα (pics)

Final-4 Γυναικών: Χωρίς προβλήματα οι προπονήσεις των ομάδων στην Άρτα (pics)

Αποστολή Άρτα

Την προετοιμασία τους πριν τους αγώνες των ημιτελικών στο Final-4 Κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ, πραγματοποίησαν οι ομάδες της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του ΑΟ Θήρας. Ο θεσμός θα διεξαχθεί στην Άρτα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9.

Πρώτες στο γήπεδο μπήκαν οι “ασπρόμαυρες” που ξεκίνησαν την προπόνησή τους 15:30-17:00. Ο Ιταλός τεχνικός του “δικεφάλου του Βορρά” έδωσε έμφαση στις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού στόχος αυτής ήταν η εξοικείωση των παικτριών του στις συνθήκες του νέου γηπέδου. 

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα και θα παρουσιαστεί “πάνοπλος” ενόψει του ημιτελικού. 

Αμέσως μετά στο γήπεδο για προπόνηση μπήκε η ομάδα του Παναθηναϊκού (17:00-18:30). Ο προπονητής των “πρασίνων”, Γιάννης Καλματζίδης, θα έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα με τον ΑΟ Θήρας. Εκτός απροόπτου βασικό λίμπερο θα είναι η Πένυ Ρογκα, που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα της μετά το χειρουργείο της.

Η προπόνηση της ΑΕΚ έγινε (19:00-20:30) και ο Γιουνούς Οτσάλ δεν αντιμετώπισε προβλήματα με κάποια παίκτρια, οπότε θα παρουσιαστεί με όλα του τα “όπλα” στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ (ημιτελικός 21:30). Η Ένωση ακολούθησε ασκήσεις τεχνικής και έπαιξε το κλασικό διπλό.

Ο ΑΟ Θήραςήταν η τελευταία ομάδα που μπήκε για προπόνηση (20:30-22:00) στο κλειστό της Άρτας. Επίσης, η ομάδα της Σαντορίνης δεν είχε κάποιο πρόβλημα και όλες οι παίκτες στην διάθεση του προπονητή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ