fbpx

Φάκη στο ApexSports.gr: «Μας αδικεί η σημερινή εμφάνιση, περήφανη για την ομάδα μου» (vid)

Φάκη στο ApexSports.gr: «Μας αδικεί η σημερινή εμφάνιση, περήφανη για την ομάδα μου» (vid)

Αποστολή Άρτα

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου (10/3), νίκησε στο κλειστό γυμναστήριο Τ9 στην Άρτα με 3-0 σετ τον ΑΟ Θήρας και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών (11/3, 21.30 ΕΡΤ-3).

Μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, η Ζωή Φάκη του ΑΟ Θήρας, μίλησε στην κάμερα του apexsports.gr.

Το αρχικό σχόλιό της για τον αγώνα: «Καταρχάς θέλω να πω πως είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι στο Final 4 του Κυπέλλου, είναι το πρώτο μου ως αθλήτρια και κατά δεύτερον, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για μια εξαιρετική εμφάνιση. Όσον αφορά στην ομάδα μας, δε μας αναδεικνύει αυτή η εμφάνιση, δεν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις ούτε στο Κύπελλο, ούτε στο πρωτάθλημα και θεωρώ οτι θα μπορούσαμε να έχουμε πιέσει περισσότερο σε όλα τα κομμάτια. Δεν υπάρχει κάποιο κομμάτι το οποίο να κάναμε καλά ή εξαιρετικά για να μας κρατήσει μέσα στο σετ. Ο Παναθηναϊκός πίεσε πάρα πολύ και μπράβο τους γιατί τους αξίζει».

Για το γεγονός ότι ο ΑΟ Θήρας είναι για άλλη μια χρονιά στο Final 4 του Κυπέλλου: «Θεωρώ οτι αυτό δείχνει τη δουλειά που κάνουμε σαν σωματείο, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά κάθε μέρα. Κι ενώ μας θεωρούσαν αουτσάιντερ φέτος, καταφέραμε και ήρθαμε εδώ. Επαναλαμβάνω ότι η σημερινή εμφάνιση δε μας αναδεικνύει, αλλά είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου και για το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ