fbpx

Αρτακιανού και Καλαντάτζε στο Apexsports.gr: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον τελικό» (vid)

Αρτακιανού και Καλαντάτζε στο Apexsports.gr: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον τελικό» (vid)

Αποστολή Άρτα

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια το βράδυ του Σαββάτου (10/3) στο κλειστό γυμναστήριο Τ9 στην Άρτα, αφού νίκησε με 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών (11/3, 21.30 ΕΡΤ-3).

Μετά το τέλος του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, οι Μαριαλένα Αρτακιανού και Άννα Καλαντάτζε της ΑΕΚ, μίλησαν στην κάμερα του apexsports.gr.

Τα πρώτα σχόλια για τον αγώνα:

-Μαριαλένα Αρτακιανού: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στον τελικό. Ξέραμε από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, άλλωστε είναι και πρώτη στο πρωτάθλημα. Είχαμε πει ότι θα παλέψουμε, ακόμα κι αν δεν είναι το παιχνίδι μας, θεωρώ ότι πήγαμε πολύ καλά μετά το πρώτο σετ και αύριο είναι μια καινούρια μέρα. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι ο τελικός. Από εκεί και πέρα, αν μπούμε συγκεντρωμένα από την αρχή και με λίγα λάθη μπορούμε να νικήσουμε»

-Άννα Καλαντάτζε: «Εννοείται πως υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει πολλή χαρά στην ομάδα, αλλά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να το αφήσουμε πίσω μας, να πάμε να ξεκουραστούμε κι αύριο είναι μια καινούρια μέρα, να είμαστε πιο συγκεντρωμένες και προσηλωμένες στον τελικό.

Για το τι οδηγίες πήραν από τον προπονητή τους μετά το πρώτο σετ: Α.Κ.«Μας παρακίνησε αρκετά, μας καθοδήγησε σωστά έτσι ώστε να πάρουμε τα επόμενα σετ. Μας ανέβασε ψυχολογικά, είναι ένας άνθρωπος που μας βοηθάει πολύ μέσα στο γήπεδο, αλλά και εκτός, οπότε πιστεύω πως αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Γενικότερα, όμως, είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα».

Τι πιστεύουν για τον αυριανό τελικό:

Α.Κ.: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, που θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο που βρίσκεται εδώ αλλά και στον κόσμο που θα παρακολουθεί από την τηλεόραση. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί από πολλά πράγματα, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Μ.Α.: «Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Από εκεί και πέρα, αν μπούμε συγκεντρωμένα από την αρχή του παιχνιδιού και με λίγα λάθη, πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε το ματς».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ