fbpx

Δημήτρης Τζιάβρας: «Την Τετάρτη θα ζήσουμε κάτι πρωτόγνωρο στο ΣΕΦ»

Δημήτρης Τζιάβρας: «Την Τετάρτη θα ζήσουμε κάτι πρωτόγνωρο στο ΣΕΦ»

Ένα βήμα πριν τη στέψη είναι ο Ολυμπιακός, που θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (15/03) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του επαναληπτικού τελικού για το Challenge Cup, στις 20:00 το βράδυ.

Οι “ερυθρόλευκοι”, μετά την εκτός έδρας επικράτησή τους στο Ισραήλ με 0-3 σετ, έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς τους αρκούν δύο σετ, προκειμένου να πιάσουν το στόχο τους, και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους την Ευρωπαϊκή κορυφή.

Πάνω στο θέμα του επαναληπτικού τελικού αναφέρθηκε ο λίμπερο των Πειραιωτών, Δημήτρης Τζιάβρας στο επίσημο site του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μιλώντας για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του, για την προετοιμασία της, και για το τι περιμένει να ζήσει την ερχόμενη Τετάρτη στο Φάληρο.

«Φτάνουμε σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Η προσμονή που έχουμε όλοι για αυτόν τον αγώνα είναι τεράστια. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή και δύσκολη προσπάθεια από την αρχή της φετινής σεζόν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τζιάβρας και πρόσθεσε:

Η ομάδα έχει παίξει πάρα πολλά ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, μέσα από τα οποία αποκτήσαμε συνοχή και σταθερότητα στην απόδοσή μας, αλλά δείξαμε και χαρακτήρα. Δείξαμε τον χαρακτήρα που έχει η ομάδα μέχρι στιγμής στα μεγάλα παιχνίδια.

Την Τετάρτη, θα ζήσουμε, όπως όλα δείχνουν, κάτι πρωτόγνωρο για εμάς στο ΣΕΦ, λόγω του μεγάλου γηπέδου. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδειξε τη δίψα του για αυτό το τρόπαιο και την αγάπη του για την ομάδα, εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια άμεσα.

Είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να ολοκληρώσουμε με επιτυχία όλη αυτή τη φετινή προσπάθεια στο Challenge Cup. Δουλεύουμε, πλέον, στις προπονήσεις, γνωρίζοντας τον αντίπαλο καλύτερο και πιο στοχευμένα.

Έχουμε το κατάλληλο διάστημα να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές την Τετάρτη, μαζί με τον κόσμο μας και να γράψουμε ιστορία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ