fbpx

Ξανθοπούλου: «Για μένα ήταν μια δύσκολη χρονιά – Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή»

Ξανθοπούλου: «Για μένα ήταν μια δύσκολη χρονιά – Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή»

Ιστορική βραδιά για την ΑΕΚ, με την Ένωση να κατακτά το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού.

Μέτα την ιστορική αυτή κατάτηση η Παναγιώτα Ξανθοπούλου (πασαδόρος ΑΕΚ), μίλησε στην κάμερε του ApexSports.gr, φανερά συγκινημένη.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ωστόσο, για μένα ήταν μια δύσκολη χρονιά, αφού είχα κάποιες αδικίες. Παρόλα αυτά, χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ, που το δικό μου πρώτο Κύπελλο είναι μαζί με την ΑΕΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Πραγματικά είναι κάτι που εύχομαι όλες οι αθλήτριες να ζήσουν κάποια στιγμή. Είναι τρομερή εμπειρία και συναίσθημα. Δεν μπορώ να το περιγράψω».

Για τον κόσμο της Ένωσης, που ταξίδεψε στην Άρτα και τις στήριξε, είπε: «Ο κόσμος είναι πραγματικά ο 7ος παίκτης και το εννοώ αυτό. Μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη. Ακόμα και τις στιγμές που μπορεί να είχαμε κάποιες αστοχίες, ήταν δίπλα μας και θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ. Θέλουμε να τον έχουμε πάντα δίπλα μας, γιατί μας βοηθάει πολύ».

Για τον επόμενο στόχο που είναι το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Όχι από αύριο, αλλά σύντομα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ηρεμήσουμε από όλο αυτό το συναισθηματικό. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Είμαστε δεύτερες στην κατάταξη και πρέπει να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ