fbpx

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Διεκδικούμε τον τίτλο σε ένα γήπεδο που έχει γράψει ιστορία το βόλεϊ του Ολυμπιακού»

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Διεκδικούμε τον τίτλο σε ένα γήπεδο που έχει γράψει ιστορία το βόλεϊ του Ολυμπιακού»

Άπαντες έτοιμοι στο “ερυθρόλευκο στρατόπεδο” ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του τελικού του Challenge Cup, την Τετάρτη (15/3) στις 20:00 το βράδυ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο διεθνής ακραίος των Πειραιωτών, Ραφαήλ Κουμεντάκης, σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας του, δήλωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του προετοιμάζονται “πυρετωδώς” για τον μεθαυριανό αγώνα, και πως θέλουν να ολοκληρώσουν τις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις για φέτος με τον καλύτερο τρόπο.

«Είμαστε δύο μέρες πριν από τον τελικό. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, έχουμε φτάσει πολύ κοντά και θέλουμε να πιάσουμε έναν μεγάλο στόχο, τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Έχουμε ανυπομονησία, είναι λογικό», είπε αρχικά ο Ραφαήλ Κουμεντάκης και πρόσθεσε:

«Προετοιμαζόμαστε τις τελευταίες ώρες όσο καλύτερα μπορούμε και αναλύουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για τη Μακάμπι. Είμαστε χαρούμενοι. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, αυτό μας δίνει δύναμη για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται. Ελπίζω, να είμαστε ικανοί, να έχουμε και τύχη, γιατί πάντα χρειάζεται τύχη και να πανηγυρίσουμε, μαζί με τους φιλάθλους μας, έναν μεγάλο τίτλο.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, που διεκδικούμε τον τίτλο σε ένα γήπεδο, στο οποίο το βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει γράψει ιστορία. Στο γήπεδο, που η ομάδα έχει κατακτήσει στο παρελθόν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ