fbpx

Τζουλιάνι: «Θα πάρουμε ενέργεια από τον κόσμο για τη νίκη» (vids)

Τζουλιάνι: «Θα πάρουμε ενέργεια από τον κόσμο για τη νίκη» (vids)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο αρχηγός και πασαδόρος των Πειραιωτών Ντραγκάν Τράβιτσα ήταν οι εκπρόσωποι των “ερυθρόλευκων” στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στην αίθουσα Τύπου του ΣΕΦ, ενόψει του αυριανού (15/3, 20:00) τελικού του CEV Challenge Cup κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο προπονητής του Ολυμπιακού: «Πρώτα απ’ όλα σεβόμαστε τη Μακάμπι. Παίζει όμορφο βόλεϊ. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, όχι μόνο η νίκη. Το θέλουμε πολύ. Έχουμε δουλέψει γι’ αυτό. Είμαστε σε καλή κατάσταση».

Ύστερα, ο πασαδόρος των Πειραιωτών, είπε: «Νομίζω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι οι τελικοί είναι διπλοί. Δεν αρκεί να κάνεις ένα μόνο καλό παιχνίδι. Είναι δύσκολος ο διπλός τελικός. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι η ρεβάνς. Ο αληθινός τελικός είναι ο δεύτερος. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας και όλη την Ελλάδα. Είναι μία μεγάλη ευθύνη για εμάς. Στο μυαλό και την καρδιά μας δεν είναι τίποτα άλλο από το να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στο Ισραήλ».

Σε ερώτηση για το εάν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα ότι όλον τον χρόνο παίζουν σε ένα μικρό γήπεδο και τώρα καλούνται να παίξουν σε ένα μεγαλύτερο ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα. Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Είναι όμορφο αλλά σε μία τέτοια διοργάνωση αξίζει να παίξουμε σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο με τόσο πολύ κόσμο».

Για το πώς θα πρέπει να ελέγξει τα συναισθήματα των παικτών που θα παίξουν μπροστά σε τόσο κόσμο: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Θα πάρουμε ενέργεια από τον κόσμο. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι συνήθως. Θα μας βοηθήσει να παίξουμε όμορφο βόλεϊ».

Αν θεωρεί ότι το κατάμεστο γήπεδο θα βοηθήσει την εικόνα του αθλήματος: «Περιμένω να αναπνεύσω την ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που περιμένει και ονειρεύεται ο καθένας που ασχολείται με τα σπορ. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο για εμάς που θα παίξουμε έναν τελικό σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοιο κόσμο”

Για την σημαντικότητα του τροπαίου στην καριέρα του: «Ζω τη στιγμή. Δεν μπορώ να συγκρίνω το τι έχει γίνει στο παρελθόν. Αυτή η στιγμή είναι σημαντική για την καριέρα μου. Ο καθένας που ασχολείται με τα σπορ ονειρεύεται στιγμές σαν κι αυτή. Είναι μία σημαντική για μένα, για τους παίκτες και τη Μακάμπι».

YouTube video
YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ