fbpx

Χανδρινός στο ApexSports.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα και γίναμε ένα με την ατμόσφαιρα»

Χανδρινός στο ApexSports.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα και γίναμε ένα με την ατμόσφαιρα»

Την κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού του τίτλου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, νικώντας ξανά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-0 σετ, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού του CEV Challenge Cup, μέσα σε κλίμα γιορτής και αποθέωσης από 12.000 φιλάθλους στις εξέδρες.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Αλμπέρτο Τζουλιάνι εμφανίστηκαν προσηλωμένοι και πιστοί στο πλάνο τους, και ολοκλήρωσαν θριαμβευτικά τη φετινή Ευρωπαϊκή τους πορεία.

Ικανοποιημένος τόσο με την ομάδα του, όσο και με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Φαληρικό στάδιο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Σπύρος Χανδρινός.

Ο 22χρονος Έλληνας ακραίος των Πειραιωτών τοποθετήθηκε και για τα δύο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς, για τον χαρακτήρα που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ έδωσε και το… σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Σχετικά με το πως έζησε τον τελικό στο ΣΕΦ, είπε: «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Περιμέναμε ο κόσμος να ναι αυτός που ήταν και σήμερα. Η πορεία μέχρι εδώ ήταν πολύ δύσκολη, φτάσαμε στον τελικό όμως και στο τέλος τα καταφέραμε, με δύο καθαρές νίκες».

Στη δυσκολία του παιχνιδιού συγκριτικά με αυτό στο Ισραήλ, είπε: «Κανένα παιχνίδι, καμία μάχη δεν είναι εύκολη. Απλά δείξαμε χαρακτήρα, και ότι είμαστε ένα με την ατμόσφαιρα. Το άγχος ήταν από την πλευρά των αντιπάλων μας, παίξαμε καλά, και δείξαμε ποιος είναι ο κυρίαρχος».

Σχετικά με το επερχόμενο League Cup, το Κύπελλο αλλά και τα play off της Volley League, είπε: «Στόχος μας είναι να πάμε για όλα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα, και πάμε για όλα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ