fbpx

Γκουσταβάο στο ApexSports.gr: «Η ομάδα πάλεψε και έπαιξε σκληρά – Πάντα στόχος μας η νίκη»

Γκουσταβάο στο ApexSports.gr: «Η ομάδα πάλεψε και έπαιξε σκληρά – Πάντα στόχος μας η νίκη»

Κυπελλούχος Ευρώπης στέφθηκε ο Ολυμπιακός, μπροστά σε ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ στον επαναληπτικό τελικό του CEV Challenge Cup κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι “ερυθρόλευκοι”, αν και τους αρκούσαν τα δύο σετ, πήραν τη δεύτερη διαδοχική-καθαρή νίκη τους απέναντι στους Ισραηλινούς, και ολοκλήρωσαν ιδανικά τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την Ευρώπη.

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός των Πειραιωτών, Γκουσταβάο Γκουαζέλι Μπονάτο, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για τη νοοτροπία της ομάδας του, για το που οφείλεται η φετινή της Ευρωπαϊκή επιτυχία, και για το στόχο που έχουν θέσει αυτός και οι συμπαίκτες του.

Σχετικά με το ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας του Ολυμπιακού, είπε: «Η μαχητική νοοτροπία. Η ομάδα έπαιξε πολύ σκληρά. Ανάλογα με το τι απαιτεί η περίσταση της στιγμής, η ομάδα πάλεψε και έπαιξε σκληρά. Το σερβίς μας ήταν δυνατό, και δείξαμε μαχητικό πνεύμα, κάτι πολύ σημαντικό για να φτάσεις ως εδώ».

Αναφορικά με τους επόμενους στόχους της ομάδας, είπε: «Πάντα στόχος μας είναι η νίκη. Σε κάθε παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, αλλά και στις υπόλοιπες διοργανώσεις, νοοτροπία μας είναι να θέλουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Νικάς, προχωράς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ