fbpx

Τζουλιάνι στο ApexSports.gr: «Αξίζαμε να φτάσουμε ως εδώ και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας»

Τζουλιάνι στο ApexSports.gr: «Αξίζαμε να φτάσουμε ως εδώ και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας»

Ολοκλήρωσε τον Ευρωπαϊκό του θρίαμβο ο Ολυμπιακός, νικώντας ξανά με καθαρό σκορ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπροστά σε ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και κατέκτησε το φετινό CEV Challenge Cup.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, εμφανίστηκε πλήρως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, στις δηλώσεις του με το πέρας της απονομής.

Είπε πως τους αξίζει να πανηγυρίσουν και να χαρούν το επίτευγμά τους, ενώ θεωρεί πως το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του είναι ότι δεν τα παρατάει ποτέ.

Σχετικά με την κατάκτηση του τροπαίου και τις επόμενες διοργανώσεις, είπε: «Σήμερα δεν κοιτάμε τίποτα. Είναι ώρα που αξίζουμε να πανηγυρίσουμε, γιατί “ταξιδέψαμε” πολύ μέσα στη χρονιά, για να φτάσουμε ως εδώ, στην κατάκτηση του κορυφαίου τροπαίου. Μπροστά, μάλιστα, σε απίστευτους υποστηρικτές, πραγματικά απίστευτους φιλάθλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον σύλλογο, μετά από 18 χρόνια να κατακτά αυτό το βαρύτιμο Ευρωπαϊκό τρόπαιο, γι’ αυτό και τώρα αξίζουμε να το χαρούμε. Από αύριο υπόσχομαι ότι θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια».

Σχετικά με τον παράγοντα που οδήγησε τον Ολυμπιακό στις δύο νίκες κόντρα στη Μακάμπι, είπε: «Δεν τα παρατάμε ποτέ. Μπορεί να έρθουν δύσκολες στιγμές, στιγμές που θα βρισκόμαστε πίσω στο σκορ ή που δε θα έχουμε πολλές ελπίδες, όμως δεν τα παρατάμε και στοχεύουμε πάντα στη νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ