fbpx

Ολυμπιακός: «Θερμές ευχαριστίες σε Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και στη διοίκηση του ΣΕΦ»

Ολυμπιακός: «Θερμές ευχαριστίες σε Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και στη διοίκηση του ΣΕΦ»

Ο Ολυμπιακός, μέσα από ανακοίνωση του, θέλησε να ευχαριστήσει την ΚΑΕ του συλλόγου, και πιο συγκεκριμένα τους προέδρους της, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την ομαλή διεξαγωγή του επαναληπτικού τελικού του CEV Challenge Cup, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν ξανά των Ισραηλινών με 3-0 σετ, και κατέκτησαν τον 3ο Ευρωπαϊκό τους τίτλο στην ιστορία τους, μετά το μακρινό 1996, και το 2005.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. θέλει να ευχαριστήσει τους συντελεστές της άρτιας διοργάνωσης του τελικού του Challenge Cup.

Συγκεκριμένα, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στη Διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ειδικότερα στους προέδρους, κ. κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και στη Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι οποίοι αμφότεροι συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας μας να απολαύσουν μια ιστορική βραδιά γεμάτοι περηφάνια.

Για την ομαλή διεξαγωγή τέτοιων διοργανώσεων ευρωπαϊκής εμβέλειας και την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού, τέτοιες συνέργειες πρέπει να επιτυγχάνονται διαρκώς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ