fbpx

Χανδρινός στο ApexSports.gr: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο τελικός θα είναι ωραίο ματς» (vid)

Χανδρινός στο ApexSports.gr: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο τελικός θα είναι ωραίο ματς» (vid)

Στην κάμερα του Apexsports.gr μίλησε ο ακραίος του Ολυμπιακού, Σπύρος Χανδρινός μετά τη νίκη επί του Μίλωνα με 3-0 σετ.

Ο παίκτης των “ερυθρόλευκων” επεσήμανε τη δυσκολία του αγώνα κόντρα στον Μίλωνα, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει προτίμηση σε αντίπαλο για τον αυριανό τελικό (1/3, 21:30), καθώς ξέρει ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Στο πρώτο σχόλιό του για το παιχνίδι, ο Χανδρινός είπε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι ένας ημιτελικός. Πάντα τα παιχνίδια με τον Μίλωνα, όπως και με κάθε ομάδα, είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι γιατί ο Μίλωνας και φέτος είναι στην τετράδα, οπότε μια λάθος κίνηση και χάνουμε. Δείξαμε οτι είμαστε μια ομάδα που παρόλο δεν δείξαμε πολύ καλά τα στοιχεία που μπορούμε, ήταν και πολύ καλός ο αντίπαλος, ωστόσο κερδίσαμε και όλα καλά».

Για το να έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στον τελικό: «Δεν έχω καμία προτίμηση, καθώς και οι δυο ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο. Ξέρω σίγουρα οτι θα γίνει ένα καλό ματς, όποιος και να είναι ο αντίπαλος».

Για τους υπόλοιπους στόχους της ομάδας: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Μίλωνα, μετά τον τελικό με τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ. Είναι μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια, πιστεύω πως μπορούμε το καλύτερο».

Για το γεγονός οτι ο αδερφός του έπαιζε σήμερα στην αντίπαλη ομάδα: «Πολύ έντονα τα συναισθήματα, χαίρομαι που τον βλέπω να παίζει καλά. Θα ήθελα να παίξω λίγο περισσότερο μαζί του, αλλά είμαστε αντίπαλοι».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ