fbpx

Ανδρεόπουλος στο ApexSports.gr: «Δύσκολη περίοδος για μας, περήφανος για τους παίκτες μου»

Ανδρεόπουλος στο ApexSports.gr: «Δύσκολη περίοδος για μας, περήφανος για τους παίκτες μου»

Στη διακύμανση της απόδοσης που είχε η ομάδα του στον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το τέλος του ημιτελικού.

Στην ανάλυση του αγώνα, ο Ανδρεόπουλος αναγνώρισε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, ωστόσο, δήλωσε πως, παρά την ήττα παραμένει περήφανος για τους αθλητές του και τον αγώνα που δίνουν.

«Είχαμε ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις και σε κάποια διαστήματα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μας πάρει συνεχόμενους πόντους με μεγαλύτερη ενέργεια από την άμυνα και την κόντρα επίθεση. Έτσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ και ήταν πολύ δύσκολο να τον φτάσουμε. Είναι το τέταρτο συνεχόμενο καθοριστικό παιχνίδι που χάνουμε, νιώθουμε πάρα πολύ άσχημα, μας έχει πειράξει πάρα πολύ αυτό. Αλλά, από την άλλη, η ομάδα μου βρίσκεται εδώ, είναι δυνατή, δίνει μεγάλα ματς και τεράστιο αγώνα. Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια, δεν έχουμε κατεβάσει ποτέ το κεφάλι. Εμείς θα συνεχίσουμε, θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε ένα θα έρθει το αποτέλεσμα ή όχι. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, εγώ είμαι περήφανος με τον αγώνα που δίνουν οι αθλητές μου».

Παράλληλα, ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Όσον αφορά στα δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός και πώς μπορεί να αντιδράσει η ομάδα μετά τη χθεσινή ήττα, πρόσθεσε: «Είναι μια πάρα δύσκολη περίοδος για μας. Όπως είπα και πριν έχουμε τέσσερις καθοριστικές ήττες, ασφαλώς και δεν είναι καλή η κατάσταση. Επαναλαμβάνω, ωστόσο, οτι δε σκύβουμε το κεφάλι, δεν υπάρχει άλλος δρόμος και καθημερινά προσπαθούμε να γυρίσουμε αυτή την κατάσταση. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ