fbpx

Μιλενκόσκι στο Apexsports.gr: «Να παλέψουμε και για το πρωτάθλημα» (vid)

Μιλενκόσκι στο Apexsports.gr: «Να παλέψουμε και για το πρωτάθλημα» (vid)

Στην καταπληκτική απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, απέδωσε ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι την κατάκτηση του τροπαίου της ομάδας του.

Παράλληλα, ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων”, αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα, μιλώντας για τις πιθανότητες, κατάκτησείς του.

«Αν θες να κερδίσεις ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πρέπει να παλεύεις σε κάθε σετ, να είσαι υπομονετικός και να δίνεις το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Αυτές τις μέρες κάναμε καταπληκτικά παιχνίδια και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν υπέροχη. Έπαιξαν πολύ καλά οι παίκτες μου είναι εργάτες στο γήπεδο και το άξιζαν το τρόπαιο. Είχαμε μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι αυτό το δείξαμε στο αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά ο Μιλενκόσκι.

Πλέον, στοχεύουμε στο πρωτάθλημα, όμως οι ημιτελικοί είναι πολλοί δύσκολοι. Πρέπει πρώτα, να προκριθούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι ένας σκληρός αντίπαλος. Και εφόσον θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Κάνουμε τα πάντα σαν ομάδα για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεμα, όπως και στο Final-4 Κυπέλλου. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον κόσμο που βρέθηκε στην Καλαμάτα, είπε: «Καταπληκτική ατμόσφαιρα, τόσο από τον κόσμο μας όσο και από του Ολυμπιακού. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που είναι μαζί μας ο κόσμος παντού. Μας βοηθάει να κάνουμε τα παιχνίδια μας καλύτερα».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ