fbpx

Μιλενκόσκι: «Ξέρουμε τι έφταιξε, θα απαντήσουμε στην έδρα μας» (vid)

Μιλενκόσκι: «Ξέρουμε τι έφταιξε, θα απαντήσουμε στην έδρα μας» (vid)

Αρκετά σίγουρος πως έχει εντοπίσει τα στοιχεία που οδήγησαν στην ήττα τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για τον 1ο τελικό της Volley League ανδρών εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του «Δικεφάλου», Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” μίλησε για την αποχή από την αγωνιστική δράση της ομάδας του, για τον Βαν Ντε Ντρις, αλλά και για το ποια πιστεύει πως θα είναι η εξέλιξη της σειράς των τελικών.

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα σήμερα. Συγχαρητήρια για τη νίκη του. Μπήκαμε καλά αλλά δυστυχώς δεν είχαμε ρυθμό και συνέχεια στο παιχνίδι μας. Πιθανότατα το κενό 14 ημερών που δεν είχαμε χωρίς αγώνες να μας επηρέασε. Αυτό δε μας βοήθησε να έχουμε ρυθμό. Αντίθετα ο Ολυμπιακός είχε αγώνες με τον Παναθηναϊκό και αυτό τον βοήθησε να έχει ρυθμό μετά το 2ο σετ.

Επίσης υπήρχε ένα πρόβλημα με τον Βαν ντε Ντρις που είχε πρόβλημα στα πλευρά του. Χάσαμε έναν αγώνα αλλά συνεχίζουμε. Ξέρουμε τι έφταιξε, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στην έδρα μας. Πιστεύω πως η σειρά των τελικών θα έχει διάρκεια».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μιλενκόσκι: “Θα βρούμε τον ρυθμό μας στο δεύτερο ματς””,”description”:”Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8xOC8xOC8zN181MF82NDNlZTM3ZTI5MWNhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M54S”,”uploadDate”:”2023-04-18T18:39:24.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs03jlkzz0kx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ