fbpx

Μιλενκόσκι: «Μείναμε ψύχραιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι» (vid)

Μιλενκόσκι: «Μείναμε ψύχραιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι» (vid)

Την άποψη του σχετικά με το 2ον τελικό της Volley League ανδρών, ανάμεσα στην ομάδα του και στον Ολυμπιακό είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην PAOK Sports Arena ο προπονητής του «Δικεφάλου», Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” έμεινε ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση των παικτών του στα κρίσιμα σημεία, αναφέρθηκε στη δυσκολία που έχει η σειρά με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ μίλησε και για τον κόσμο, που δημιούργησε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Θυμίζουμε, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 σετ των Πειραιωτών, έκανε το 1-1 στη σειρά των τελικών του Ελληνικού πρωταθλήματος, και πλέον η επόμενη συνάντηση των δύο φιναλίστ είναι την Τρίτη 25/4 στο «Μελίνα Μερκούρη».

«Μείναμε ψύχραιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Όταν χάνεις διαφορά επτά πόντων στο σετ τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Ο Ιντάλγκο σέρβιρε υπέροχα. Πως να τον σταματήσεις; Παρόλα αυτά στο 5ο σετ μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό στην έδρα του, είναι μία dream team που παίζει καταπληκτικά. Διασφαλίσαμε σήμερα ότι θα παίξουμε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι σε τρομερή ατμόσφαιρα, ο κόσμος βοήθησε πολύ σήμερα, τον ευχαριστούμε και τους δώσαμε μεγάλη χαρά. Έγινε ένας μεγάλος αγώνας και αυτό ωφελεί το ελληνικό βόλεϊ».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μιλενκόσκι: «Μείναμε ψύχραιμοι, ο Ολυμπιακός είναι dream team»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά της αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. “,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8yMi8yMS8yMF81N182NDQ0NGZiOTc1Y2JjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M17S”,”uploadDate”:”2023-04-22T21:23:14.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs3lie7usmx5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ