fbpx

Τράβιτσα: «Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία – Έγινε λάθος στο tie-break» (vid)

Τράβιτσα: «Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία – Έγινε λάθος στο tie-break» (vid)

Ενοχλημένος με το διαιτητικό λάθος στο tie-break δήλωσε μετά το τέλος του 2ου τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα, μιας και όπως είπε ήταν σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, και επηρέασε την εξέλιξή του.

Παράλληλα, ο παίκτης των “ερυθρόλευκων” έδωσε συγχαρητήρια στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τη νίκη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, και περιμένει ακόμα πιο συναρπαστικούς τελικούς.

Θυμίζουμε, πως η σειρά των τελικών του Ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται στο 1-1 πλέον, και η επόμενη συνάντηση των δύο φιναλίστ θα είναι την Τρίτη 25/4 στο «Μελίνα Μερκούρη».

«Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Εγινε λάθος στο tie-break. Είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε λάθη αλλά έγινε ένα μεγάλο λάθος σε κρίσιμο σημείο. Ήταν σκληρό παιχνίδι. Δεν κάναμε τον καλύτερο αγώνα μας.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε όπως πρέπει. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, δεν τα παρατάει ποτέ, αναμένω υψηλού επιπέδου βόλεϊ και σκληρό παιχνίδι».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ντρ. Τράβιτσα: «Έγινε μεγάλο διαιτητικό λάθος σε κρίσιμο σημείο»”,”description”:”Οι δηλώσεις του πασαδόρου των ερυθρολεύκων μετά την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. “,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8yMi8yMS8xN18zMl82NDQ0NGVlY2YxOGQ2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M43S”,”uploadDate”:”2023-04-22T21:18:58.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs3lg4md38v5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ