fbpx

Τζουλιάνι: «Μίλησε το βόλεϊ που ξέρουμε να παίζουμε» (vid)

Τζουλιάνι: «Μίλησε το βόλεϊ που ξέρουμε να παίζουμε» (vid)

Ικανοποιημένος έμεινε με την απόδοση των παικτών του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, σύμφωνα με τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” αναγνώρισε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στα πρώτα δύο σετ, ενώ είπε πως το παιχνίδι είχε λιγοστά λάθη, κάτι που βοήθησε στο να παρακολουθήσουν άπαντες έναν αγώνα υψηλού επιπέδου.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός επικράτησε του «Δικεφάλου» με 3-2 στα σετ, προηγήθηκε εκ νέου στη σειρά των τελικών της Volley League ανδρών (2-1), και θέλει μία ακόμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Μίλησε το βόλεϊ που ξέρουμε. Στα δύο πρώτα σετ ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Δεν κάναμε πολλά λάθη αλλά δεν παίζαμε όπως θέλαμε. Στην συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας στην επίθεση που ήταν και το κλειδί».

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι με λίγα λάθη και για τις δύο ομάδες και αυτό βοήθησε να παίξουμε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Α. Τζουλιάνι: «”Μίλησε” το volley που ξέρουμε»”,”description”:”Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη ανατροπή και νίκη επί του ΠΑΟΚ”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8yNS8xOS8yOV8wN182NDQ4MmEwM2EzMDY5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M30S”,”uploadDate”:”2023-04-25T19:30:24.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs62ytvk585l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ