fbpx

Παπαφωτίου: «Δε μας σέβονται, δε σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε όλο το χρόνο» (vid)

Παπαφωτίου: «Δε μας σέβονται, δε σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε όλο το χρόνο» (vid)

Το 1-0 στη σειρά των τελικών της Volley League γυναικών έκανε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στον Άγιο Θωμά, και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτή μάλιστα ήταν και η 3η επικράτηση του «τριφυλλιού» κόντρα στις “ερυθρόλευκες” για φέτος, που πλέον ψάχνει άλλες δύο για την κατάκτηση του τίτλου. Τώρα η σειρά μεταφέρεται στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον 2ο τελικό να είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (3/5, 18:00).

Η αρχηγός των “πρασίνων”, Αθηνά Παπαφωτίου, στις δηλώσεις της μετά το τέλος του παιχνιδιού, θέλησε να δώσει αρχικά συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, τόσο για το παιχνίδι, όσο και τα κουράγιο τους να επιστρέψουν μετά τη 45λεπτη διακοπή, ώστε να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε ακόμα περισσότερο στο κομμάτι της διακοπής της αναμέτρησης, λέγοντας πως κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία είτε οι διοικήσεις, είτε η αστυνομία, και να βάλει ένα τέλος σ’ αυτό.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που βρήκαν το κουράγιο και το σθένος για να επιστρέψουν μετά απ’ αυτή την απαράδεκτη διακοπή», είπε αρχικά η αρχηγός των πράσινων και πρόσθεσε: «Μόνο εδώ συμβαίνει αυτό και δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο εξωτερικό.

Δεν μας σέβονται, δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε όλο το χρόνο, δεν σέβονται τους ανθρώπους που πληρώνουν 5, 10, 15 ευρώ για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν μπροστά οι διοικήσεις, η αστυνομία κι όλο αυτό να σταματήσει».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αθ. Παπαφωτίου: «Απαράδεκτη η διακοπή, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες»”,”description”:”Οι δηλώσεις της παίκτριας του Παναθηναϊκού, Αθηνάς Παπαφωτίου, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον πρώτο μεταξύ τους τελικό.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1jcXZ2MDRzOTNtaWgvMjAyMy8wNC8yOS8yMS80Ml8zOF82NDRkOGY0ZWQ2MjY3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M48S”,”uploadDate”:”2023-04-29T21:43:15.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs9kc39nzzq9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ