fbpx

ΑΣΠ Θέτις: Πήρε Διόλη, ανανέωσε Παυλοπούλου και Γαροφαλάκη (pic)

ΑΣΠ Θέτις: Πήρε Διόλη, ανανέωσε Παυλοπούλου και Γαροφαλάκη (pic)

Δύο ανανεώσεις και μια μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Θέτιδας Βούλας, που έδεσε… τις Λουκία Παυλοπούλου και Λίτσα Γαροφαλάκη, ενώ πρόσθεσε στο ρόστερ της την κεντρική Βασιλική Διoλή.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για την σεζόν 2023-2024 με τις αθλήτριες Λουκία Παυλοπούλου και Λίτσα Γαροφαλάκη, ενώ υποδέχεται στον σύλλογό μας την Κεντρική Βασιλική Διoλή, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο και τον Ιωνικό Νίκαιας.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου οι τρεις αθλήτριες ανέφεραν για την ανανέωση της συνεργασίας μας:

Λουκία Παυλοπούλου:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που για δεύτερη χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας της Θέτιδας. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητικού τιμ είναι για εμένα το μεγαλύτερο κίνητρο για να δώσω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα. Εύχομαι ολόψυχα να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Λίτσα Γαροφαλάκη:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που για δεύτερη χρόνια θα αποτελώ μέλος της οικογένειας της Θέτιδας. Μια ομάδα που κάθε χρόνο θέτει υψηλούς στόχους στην volley league. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουνε και να ευχηθώ μια επιτυχημένη χρόνια χωρίς τραυματισμούς και γεμάτα γήπεδα».

Διολή Βασιλική:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τεράστια ευθύνη, επιλέγοντας την Θέτιδα Βούλας ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Ευχαριστώ θερμά, τον coach κύριο Ρούσση που με επέλεξε, υπόσχομαι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να εκμεταλλευτώ όσες ευκαιρίες μου δώσει ο προπονητής μου. Είμαι αισιόδοξη για την ομάδα μου, στην οποία συμμετέχουν έμπειρες και νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες. Ο καλύτερος συνδυασμός για να φτάσει η Θέτιδα στην επίτευξη των στόχων της».

Ευχόμαστε στην Λουκία, την Λίτσα και την Βασιλική πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας!».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ