fbpx

ΑΟ Μαρκοπούλου: Στα Μεσόγεια η Τοντάι τη νέα σεζόν

ΑΟ Μαρκοπούλου: Στα Μεσόγεια η Τοντάι τη νέα σεζόν

Το Μαρκόπουλο συνεχίζει να ενισχύει την ομάδα του στο βόλεϊ γυναικών, ενόψει της δύσκολης απαιτητικής σεζόν που έρχεται.

Μάλιστα, πρόσθεσε στο κέντρο του, την 24χρονη διεθνή Αριστέα Τοντάι, η οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του ΑΟΜ αναφέρει: «Ο ΑΟ Μαρκοπούλου καλωσορίζει την Αριστέα Τοντάι στην γυναικεία ομάδα της Volleyleague! Η 24χρονη (1999) Κεντρική, ξεκίνησε την καριέρα της από την ΑΕΚ και έπειτα στην Θέτιδα Βούλας, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ (North Carolina Uni., Coastal Carolina Uni., Miami Uni.), ενώ τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Trixxo LVL Genk.

Τα πρώτα λόγια της Αριστέας μετά την μετακίνησή της στο Μαρκόπουλο και στον ΑΟΜ Revoil ήταν τα εξής:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επερχόμενη συνεργασία μου με τον ΑΟΜ, μια νεανική αλλά ταλαντούχα ομάδα, με παράδοση και ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ. Αυτή η απόφαση σηματοδοτεί ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην καριέρα μου, και ανυπομονώ να συμβάλλω στην επιτυχία της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη τους και γι’ αυτήν την ευκαιρία. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ