fbpx

Εθνική Ανδρών: Τέσσερα φιλικά προετοιμασίας με την Τυνησία στην Καλαμάτα

Εθνική Ανδρών: Τέσσερα φιλικά προετοιμασίας  με την Τυνησία στην Καλαμάτα

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών στην Καλαμάτα και στο κλειστό γυμναστήριο της “Τέντας”, ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, την Πέμπτη 13 Ιουλίου έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου θα διεξαχθούν τέσσερα φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο την Τυνησία.

Τα παιχνίδια με της Εθνικής μας με την αντίστοιχη ομάδα της Τυνησίας θα αρχίσουν στις 18:30 εκτός από την Κυριακή που θα αρχίσει στις 17:00.

Η αποστολή της ομάδας της Τυνησίας αναμένεται να αφιχθεί στην Καλαμάτα την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023.

Η Εθνική Ανδρών με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Ντάντε Μπονιφάντε προετοιμάζεται έχοντας δίπλα του τον Δήμο Καμαμάτας καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων τους.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε στην πόλη μας την Εθνική βόλεϊ ανδρών. Η Καλαμάτα ήταν πάντα πρωτοπόρος στον αθλητισμό και στον πολιτισμό και ειδικά στο βόλεϊ έχει τεράστια παράδοση», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι τυχαίο πως οι ομάδες μας πρωταγωνιστούν στις εθνικές κατηγορίες με αποκορύφωμα την άνοδο της Καλαμάτας 80 στη Volley League. Εύχομαι στους αθλητές, στους προπονητές και στα στελέχη της Εθνικής βόλεϊ ανδρών καλή επιτυχία. Η φιλόξενη πόλη μας πάντα θα είναι ανοικτή στις Εθνικές ομάδες αλλά και σε σπουδαίες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις».

Από την πλευρά του ο μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών Μάριος Γκιούρδας είπε: «Ευχαριστούμε το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, όλη τη δημοτική αρχή της πόλης για τη θερμή φιλοξενεία του εθνικού μας συγκροτήματος. Όλοι οι αθλητές αισθάνονται σαν το σπίτι τους. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και από εδώ από την Καλαμάτα βάζουμε τις βάσεις για μία επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ