fbpx

CEV Challenge Cup: Bye ο Ολυμπιακός, δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Θέτιδα

CEV Challenge Cup: Bye ο Ολυμπιακός, δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Θέτιδα

Μετά την κλήρωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που διενεργήθηκε την Τετάρτη (19/7) στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο, ο Ολυμπιακός ήταν ο πιο τυχερός συγκριτικά με τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες, και πέρασε με bye στον επόμενο γύρο του CEV Challenge Cup.

Εκεί, θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις την Λιθουανική VDU Κάουνας, που επίσης πέρασε με bye. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το διάστημα 7-9/11, και ο επαναληπτικός 14-16 του ίδιου μήνα.

Αντιθέτως, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Θέτιδα Βούλας έχουν ξεχωριστές δύσκολες αποστολές για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, οι “πράσινες” έπεσαν πάνω στην Τσβόλε, με το πρώτο ματς να γίνεται στην Αθήνα, και το δεύτερο στην Ολλανδία.

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με την τη Βολουντάρι από τη Ρουμανία, με την πρώτη τους συνάντηση να γίνεται στην έδρα της «Ένωσης» και το δεύτερο επί Ρουμανικού εδάφους, ενώ ο έτερος «Δικέφαλος» θα παίξει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με το πρώτο ματς να γίνεται στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο στην Κύπρο.

Τέλος, και η Θέτιδα Βούλας είχε δύσκολη κλήρωση, αφού θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μπελεντιγιέ Μπούρσα από την Τουρκία. Ωστόσο και η Θέτιδα θα υποδεχθεί πρώτα την αντίπαλό της, και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη γειτονική μας χώρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ