fbpx

ΑΟ Μαρκοπούλου: Ο Πελεκούδας προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων αγοριών στα Μεσόγεια!

ΑΟ Μαρκοπούλου: Ο Πελεκούδας προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων αγοριών στα Μεσόγεια!

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας θα συνεχίσει στο Μαρκόπουλο και τη νέα σεζόν ως προπονητής, αλλά αυτή τη φορά θα αφήσει τα τζούνιορ και αναλάβει τα αναπτυξιακά τμήματα των αγοριών του ΑΟΜ.

Η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου αναφέρει: «Ο Παναγιώτης Πελεκούδας θα είναι ο νέος προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων των αγοριών του ΑΟΜ!

Ο έμπειρος πρώην διεθνής αθλητής, είναι μέλος της οικογένειας του ΑΟ Μαρκοπούλου από τη σεζόν 2022-23, όταν ανέλαβε προπονητής του πρώτου τμήματος αγοριών τζούνιορ, ενώ φέτος θα αναλάβει και τα αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων.

Ο 34χρονος Παναγιώτης Πελεκούδας είναι πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π), μετρά περισσότερες από 60 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος ενώ έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Φοίνικας κ.α.) αλλά και στην Ιταλία (Ravenna), έχοντας στο ενεργητικό του δύο (2) πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο (2) Κύπελλα Ελλάδας και δύο (2) Λιγκ Καπ. Η κορυφαία στιγμή της καριέρας του με την Εθνική Ελλάδας υπήρξε αναμφίβολα η κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα το 2018.

Μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στον ΑΟΜ, ο Παναγιώτης δήλωσε:

“Με χαρά δέχθηκα την πρόκληση να ασχοληθώ με τα τμήματα αγοριών του ΑΟΜ. Το να μεταδώσω τις γνώσεις μου και την φιλοσοφία μου, σχετικά με τον αθλητισμό, στα παιδιά είναι κάτι που πάντα έκανα, απλά τώρα το κάνω με τον ρόλο του προπονητή! Ελπίζω να έχουμε μια όμορφη συνεργασία και μια επιτυχημένη χρονιά”».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ