fbpx

Αλέξανδρος Ράπτης: «Θέλουμε την πρόκριση στους «16» του Ευρωβόλεϊ» (vid)

Αλέξανδρος Ράπτης: «Θέλουμε την πρόκριση στους «16» του Ευρωβόλεϊ» (vid)

Δυναμικός και φιλόδοξος έχει επιστρέψει στην εθνική μας ομάδα ο Αλέξανδρος Ράπτης. Είναι ξανά στις τάξεις της μετά από απουσία ενός έτους, προπονείται σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες του στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας ενόψει του Ευρωβόλεϊ στα τέλη Αυγούστου και τονίζει ότι ξεκάθαρος στόχος είναι η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο διεθνής ακραίος, που ετοιμάζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και για τα τρία φιλικά με την Ελβετία (3-5/8, 18.00) παραχώρησε συνέντευξη στο volleyball.gr. Αναφέρθηκε στην καλή οργάνωση της προετοιμασίας της Εθνικής, που βοηθάει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να μένουν συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στον αγωνιστικό χώρο, στον όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ισραήλ, ενώ έθεσε ως στόχο την πρόκριση στους 16 του Ευρωβόλεϊ.
«Είναι μία πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Χρόνο με το χρόνο οι προετοιμασίες μας αναβαθμίζονται όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, την οργάνωση. Μέσω αυτών ανεβαίνουν και οι Εθνικές ομάδες και το βόλεϊ. Από τις καλύτερες προετοιμασίες που έχω βιώσει. Υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ των παικτών, του σταφ και της διοίκησης. Είναι σημαντικό για έναν αθλητή να έχει στο μυαλό του μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι όλα οργανωμένα και εμείς σκεφτόμαστε μόνο το βόλεϊ» σχολίασε για τη προετοιμασία που γίνεται υπό τις οδηγίες του Ντάντε Μπονιφάντε.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Ράπτη

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ