fbpx

Θα παίξει στη Volley League ο Φοίνικας Σύρου – Περιμένει τη wild card ο ΟΦΗ

Θα παίξει στη Volley League ο Φοίνικας Σύρου – Περιμένει τη wild card ο ΟΦΗ

Θα κατέβει κανονικά ο Φοίνικας Σύρου στη φετινή Volley League, σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση των «Πειρατών», οι οποίοι ανέφεραν πως κατάφεραν να αποπληρώσουν όλες τις οικονομικές οφειλές που έπρεπε να καταβληθούν, και θα παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου:

«Αγαπητά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας, μέχρι σήμερα η νέα διοίκηση του ΤΑΑ έχει απευθυνθεί προς εσάς, με δημόσιες προσκλήσεις, ζητώντας σας να στηρίξετε την προσπάθεια τακτοποίησης των οικονομικών υποχρεώσεων που άφησε η προηγούμενη διοίκηση, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν οι πόροι για την χρηματοδότηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Μετά από ένα καλοκαίρι με προσωπικές από όλους μας θυσίες, πρωτόγνωρες διαδικασίες, προσπερνώντας διαρκώς δυσκολίες και δυσεπίλυτα προβλήματα, αιφνιδιασμούς, πιέσεις και αναχώματα στις προσπάθειές μας, αλλά με την γενναιόδωρη για μια ακόμη φορά συνδρομή της ΟΝΕΧ και του κ. Πάνου Ξενοκώστα που ανέλαβε την αποπληρωμή των μεγάλων οικονομικών οφειλών που μας παραδόθηκαν, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στην Α1 Εθνική κατηγορία!!

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην τοπική κοινωνία που μας εμπιστεύθηκε και με τις μικρές και μεγάλες χορηγίες, μας βοήθησε να κρατήσουμε τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Όραμά μας, είναι να επαναφέρουμε την ιστορική ομάδα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου εκεί που της αξίζει, να επαναφέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή τη νέα εποχή της ομάδας.

«ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ»

“Ένα νησί μία ομάδα” με ψυχή και παλμό!!».

Ενδιαφέρον του ΟΦΗ για να λάβει wild card

Παράλληλα, και ο ΟΦΗ εκδήλωσε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στην Α1 Εθνική κατηγορία βόλεϊ της χώρας μας, μετά την αδυναμία της ΑΕΚ να συμμετάσχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην ΕΣΑΠ.

Οι Κρητικοί με ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής: «Με επιστολή που έστειλε στην ΕΣΑΠ το ΤΑΑ ΟΦΗ, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, για την WILD CARD που θα δοθεί για τη συμμετοχή στην Volley League, την αγωνιστική περίοδο 2023-24».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ