fbpx

Φινάλε της εθνικής ανδρών στο Ευρωβόλεϊ κόντρα στη Γαλλία χωρίς ελπίδες πρόκρισης

Φινάλε της εθνικής ανδρών στο Ευρωβόλεϊ κόντρα στη Γαλλία χωρίς ελπίδες πρόκρισης

Έχοντας αποκλειστεί και τυπικά από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ η εθνική ανδρών ολοκληρώνει σήμερα 05/09 τους αγώνες της στον Δ’ όμιλο στο Τελ Αβίβ αντιμετωπίζοντας τους «χρυσούς» Ολυμπιονίκες Γάλλους (έναρξη στις 17.00, ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ-3).
Ο αποκλεισμός από την επόμενη φάση οριστικοποιήθηκε μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας με 3-2 σετ, χτες Δευτέρα. Ακόμα δηλαδή και αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάνει τεράστια έκπληξη απέναντι στη Γαλλία δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα πριν από την τελευταία αγωνιστική. Αναμετρώνται επίσης η Τουρκία εναντίον του Ισραήλ και όποιος κι αν επικρατήσει θα βρεθεί πάνω από την Ελλάδα, ενώ ήδη οι Γαλλία, Πορτογαλία και Ρουμανία έχουν από 3 νίκες και είναι σίγουρες για την επόμενη φάση.

Στη χτεσινή προπόνηση πολλοί από τους διεθνείς μας έκαναν αρκετή αποθεραπεία, αλλά και πάλι δεν παρέλειψαν να βρεθούν στο γυμναστήριο και στο προπονητικό γήπεδο για προπόνηση. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Γαλλία θα ολοκληρώνεται το πρωί της Τρίτης με μονόωρο χαλάρωμα και βίντεο-ανάλυση των παικτών του Αντρέα Τζιάνι.

Μπονιφόντε: «Χρόνος συμμετοχής στους αθλητές που δεν έπαιξαν πολύ» 

Ενόψει του αγώνα με την πανίσχυρη Γαλλία ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε δήλωσε: Το πλάνο μας είναι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους αθλητές που δεν έπαιξαν πολύ. Όχι μόνο για να τους δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν αλλά και να προφυλάξουμε κάποιους αθλητές από μικροπροβλήματα. Γιατί πρέπει να σκεφτούμε όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την υγεία των αθλητών. Έρχεται μία μεγάλη σεζόν για όλους και θέλουμε να είναι υγιείς. Οι ελπίδες μας είναι σχεδόν μηδαμινές αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Γνωρίζαμε πως το τελευταίο μας παιχνίδι θα είναι και το δυσκολότερο και ελπίζαμε πως μέχρι τότε θα είχαμε προκριθεί. Η Γαλλία είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης και μετά την ήττα της από την Ρουμανία θα παίξει απέναντι μας αποφασιστικά. Εννοείται πως και εμείς θα μπούμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Όπως δώσαμε το 100% στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι θα κάνουμε και απέναντι στη Γαλλία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ