fbpx

Συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση ο ΟΦΗ – Ανακοίνωσε 8 μεταγραφές

Συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση ο ΟΦΗ – Ανακοίνωσε 8 μεταγραφές

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό ο ΟΦΗ, που στοχεύει στη δημιουργία μιας ικανής και έμπειρης ομάδας, με την οποία θα επιστρέφει στη Volley League ανδρών, είτε φέτος με τη wild card, είτε του χρόνου μέσω της Pre League.

Οι Κρητικοί, μετά την απόκτηση του 32χρονου Σλοβένου αριστερόχειρα διαγώνιου, Ματέι Μιχαήλοβιτς, έχουν προχωρήσει συνολικά στην ανακοίνωση άλλων 7 αθλητών, όπου ορισμένοι εξ’ αυτών έχουν μεγάλη εμπειρία από τα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ έχει ανακοίνωσε την επιστροφή του 34χρονου ακραίου, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, (25/6/1989) που πέρυσι αγωνίστηκε στον Φοίνικα Σύρου, αλλά έχει στο βιογραφικό του μεγάλη εμπειρία από το πέρασμα του σε Πανελλήνιο, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Κηφισιά, Φίλιππο Βέροιας και ένα πέρασμα από την Αυστρία (Chênois Genève VB-Switzerland). Ο Ηρακλειώτης ακραίος αγωνίστηκε ξανά δυο χρόνια στον ΟΦΗ (2019-21) και επιστρέφει στην Κρήτη.

ΕΠίσης επέστρεψε ο 25χρονος κεντρικός Νίκος Καρατζάς (13-4-1998), ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας, που ανέβασε τον ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία και αγωνίστηκε σε αυτόν και στην Volley League, την αμέσως επόμενη χρονιά. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μίλωνα, Κηφισιά, Παμβοχαϊκό, Παναθηναϊκό, Άρη Θεσσαλονίκης, Πήγασο Πολίχνης, Κέρκη Σάμου.

Ο ΟΦΗ έκανε δικό του τον 26χρονο Χανιώτη λίμπερο Γιώργο Μιχελάκη (27/5/1997), ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Φίλιππο Βέροιας, Πήγασο Πολίχνης, Νέστωρ, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Αίαντα Ευόσμου και ΣΦΠ Χανίων.

Υπέγραψε επίσης τον 23χρονο πασαδόρο Φάνη Ρουσόπουλο (21/7/2000, ύψος 1μ90), που πέρυσι αγωνίστηκε στην Κηφισά στην Volley League και έχει παίξει και σε Παναθηναϊκό, Πανερυθραικό και Χαλκίδα.

Τέλος, ήρθε σε συμφωνία και με τον ακραίο, Νίκο Γκόνα, (16/3/2002, 1μ94), με τον 21χρονο Γρηγόρη Μπαρντακτζιάν (4/10/202, 1μ94) και με τον 23χρονο κεντρικό, Βασίλης Καφαντάρης (1/7/2000, 1μ90).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ