fbpx

3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Στην Κρήτη οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ

3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Στην Κρήτη οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ

Για το Ηράκλειο της Κρήτης αναχωρούν τη Δευτέρα (11/9) οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ, οι οποίες θα συμμετάσχουν στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες 2023.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Σταύρος Ντάλλας, Δημήτρης Χατζηνικολάου μαζί με τους δευτεραθλητές Ιάσονα Κανέλλο και Γιώργο Τερζόγλου θα εκπροσωπήσουν τους άνδρες, ενώ στις γυναίκες θα αγωνιστούν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη, καθώς και οι νεαρές Θεσσαλονικιές, η 13χρονη Ελένη Αλεξόγλου και η 15χρονη Μυρτώ Πασχαλάκη. Επικεφαλής της αποστολής είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Στάθης Χανδρινός.

Στο Ηράκλειο Κρήτης θα βρεθούν αρκετές ομάδες ανδρών-γυναικών που συμμετέχουν ενεργά στο Beach Pro Tour της παγκόσμιας ομοσπονδίας και οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες είναι καλή ευκαιρία για τα Ελληνικά δίδυμα να δώσουν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Ντάλλας, Χατζηνικολάου και Ιάσονας Κανέλλος, Γιώργος Τερζόγλου βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό, όπως επίσης και οι Μάτιου, Τριανταφυλλίδη και οι αγώνες τους θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14/9. Αλεξόγλου και Πασχαλάκη που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά κατηγορίας γυναικών θα ξεκινήσουν από τα προκριματικά την Τετάρτη 13/9 και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό.

Στο μπιτς βόλεϊ συμμετέχουν και στα δύο φύλα οι εξής χώρες: Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Σερβία, Mονακό, Κύπρος, Κόσοβο, Μαρόκο, Κροατία, Αλγερία, Ανδόρα, Αίγυπτος, Τυνησία, Ισπανία, Σλοβενία και το Λίβανο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ